WORK & LEARN

Onderzoek jouw nieuwe stap in je carrière. Begin je een eigen bedrijf? Ontdek je jouw droombaan? Beantwoord jouw leervragen. Welkom bij Work & Learn!

Het work & learn traject is voor ondernemende dromers, nieuwsgierige vragenstellers en sociale avonturiers.

Voor wie?

Work & Learn is perfect voor jou als je een goed gevoel voor gastvrijheid hebt en: in between jobs bent net een bedrijf hebt opgezet (werk)zoekende bent Terwijl je bij ons werkt volg je een programma dat precies bij je past, waardoor je razendsnel groeit naar de volgende stap in je leven!

Wat?

Je gaat parttime aan de slag in ons service- of keukenteam, waarvoor je een maandsalaris ontvangt. Daarnaast krijg je inspirerende, praktische trainingen en persoonlijke coaching die je verder helpen. Zo voer jij je werk in het team steeds beter uit en krijg je nieuwe inzichten op de koop toe!

Hoe?

Samen. Dat sowieso. Want ons team is inclusief, lief en ontspannen. In het serviceteam ontvang je de gasten en verzorgt de Food & Drinks. Je prikkelt onze Seatsers en tovert een lach op hun gezicht, gaat spontane gesprekjes aan, vertelt over onze visie en laat mensen online inchecken op ons wereldwijde ecosysteem. Al die dingen zorgen ervoor dat onze gasten en Seatsers naar huis gaan met een lekker gevoel in hun onderbuik: alles klopte en ze zijn blij verrast!

En jij?

Loopt na een jaar de deur uit met een stevige basis in gastvrij werken èn met een antwoord op je leervragen. Helemaal klaar voor de volgende stap op je pad. Doe je mee?

Wat?

Je gaat parttime aan de slag in ons service- of keukenteam, waarvoor je een maandsalaris ontvangt. Daarnaast krijg je inspirerende, praktische trainingen en persoonlijke coaching die je verder helpen. Zo voer jij je werk in het team steeds beter uit en krijg je nieuwe inzichten op de koop toe!

Time management: zo besteed jij je tijd aan belangrijke zaken

Tijd is het meest kostbare bezit dat we hebben. Je...

Anne

Door het Work & Learn programma kan ik verschillende werkzaamheden uitproberen. Om er zo achter te komen, waar mijn interesses liggen.

Robin

Ik krijg de kans om verder te groeien, zowel zakelijk als prive.

Tessa

Persoonlijk leer ik het meest door met mensen in gesprek te gaan. Door de onverwachte ontmoetingen hier, leer ik constant nieuwe dingen.

Wat is Seats2meet?

Seats2meet.com (S2M) is een zakelijk ontmoetingsconcept met meer dan 200 locaties wereldwijd, waarbij we onverwachte relevante ontmoetingen (serendipity) faciliteren. Je boekt een meetingspace voor je meeting of een workspace om op een van onze locaties te werken. Wij hanteren open-coworking. Dit betekent coworking in ruil voor sociaal kapitaal. Een moeilijk woord voor netwerken, en kennis delen. Geen geld betalen dus voor die werkplek, maar actief netwerken. Op deze manier zijn onze locaties extra interessant en staat ontmoeten centraal. Met onze slimme technology ontvang je interessante matches voor (nieuwe) inzichten, samenwerkingen en deel je gemakkelijk kennis met elkaar. Onze kernwaarden zijn Connect, Collaborate Grow.

Irene

Een mooie kans om verder te groeien naar het leven dat ik het liefste wil leiden.

Rojina

I first worked to learn and then learned to work. An experience that brought the best, both in and out of me.

Ben

De waarde van hospitality heb ik bij Seats2meet geleerd.

Het programma

Praktijk 🏡 Werken op de vloer bij een Seats2meet locatie | Visie 💡 Leer over de visie (kennisdelen & ontmoetingen faciliteren) van Seats2meet | Events 🎤 Neem deel aan events en help met organiseren | Persoonlijke groei 🚀 Door persoonlijke én teamcoaching krijg je meer inzicht in jouw talenten | Workshops 👩🏽‍🍳 Volg en kies zelf workshops die passen bij jouw ontwikkeling en wensen | Teammeetings en talentgesprekken ✌🏽 Feedback sessies om elkaar beter te leren kennen en te evalueren op het Work&Learn traject.

Doe je mee?

Stuur een mail met je motivatie naar

Translate »