Doe je mee?

Stuur een mail met je motivatie naar

workwithus@seats2meet.com

Werken in een omgeving waar diversiteit centraal staat? Waar ondernemers, professionals, bedrijven & studenten samen komen?

Werk (betaald) bij een tech-hospitality bedrijf én krijg relevante events, workshops mentor sessies aangeboden die bijdragen aan jouw ontwikkeling op dit moment!

Onderzoek jouw nieuwe stap in je carrière. Begin je een eigen bedrijf? Groei je door binnen Seats2meet of ontdek je jouw droombaan?

Het traineeship is bestemd voor jou als je ‘in between jobs’, een startende ondernemer of (werk)zoekende bent met een goed gevoel voor hospitality. Terwijl je werkt volg je een speciaal aan jouw persoonlijke behoefte aangepast programma, waardoor je razendsnel groeit naar de volgende stap in je leven!

Je werkt parttime een paar maanden in het S2M service-/keukenteam, waarvoor je een maandsalaris ontvangt. Daarnaast krijg je naar persoonlijke behoefte trainingen en coaching die jou verrijken. Zo kun jij je werk in het S2M team goed uitvoeren en krijg je allemaal nieuwe inzichten.

Je werkt in het day-to-day team, ontvangt alle gasten, verzorgt de F&B, legt het concept uit, laat mensen inchecken op de online matching tool (The Serendipity Machine) voor onverwachte relevante ontmoetingen, je brengt mensen met elkaar in contact zodat iedereen, naast een perfect verblijf op de locatie, verrast naar huis gaat door iets extra’s te ervaren.

Doe je mee?

 

Stuur een mail met je motivatie naar

WORKWITHUS@SEATS2MEET.COM

Programma inhoud

(hier worden nog onderdelen aan toegevoegd)

Mentorsessies Society 3.0 door Ronald van den Hoff

De mentorsessies zijn groepsgesprekken over de wereld om ons heen die snel verandert; de Society 3.0 in een S2M context, waar jíj onderdeel van uitmaakt. Ronald van den Hoff, CEO van S2M en visionair, leidt deze mentorsessies. Diverse onderwerpen komen aan bod, die niet vooraf zijn bepaald, maar ter plekke ter tafel komen. Laat het over je heen komen en ervaar tijdens deze sessies hoe de wereld om jou heen verandert. Deel in de groep welke invloed dat heeft op S2M, je werk en jouw persoonlijke leven.

Storytelling workshop

Arianne Wienke is coach en Storyteller. Zij is al jaren onderdeel van het S2M waardenetwerk in uiteenlopende rollen. In de workshops neemt zij je mee in haar visie; Storytelling gaat over communicatie, gedrag en (persoonlijk) leiderschap. Jouw verhalen maken jou uniek. ‘Als Storyteller leer ik je hoe je verhalen kunt inzetten voor jezelf, het bedrijf waar je werkt of je eigen onderneming. Ik laat je de kracht van verhalen zien, horen en beleven.’

Transforiummodel training

S2M is een visie gestuurde onderneming. Om de ontwikkeling van mensen, de relatie(s), het systeem en contact met stakeholders te begeleiden en monitoren gebruiken we in het team een door de S2M Founders gecreëerd model wat je iedere dag van je leven kan gebruiken. Een model, waarmee je optimaal en op een bewuste manier kan samenwerken en zal groeien. In deze training leer je wat het model inhoud en hoe je het voor jezelf kan inzetten.

S2M concept in de praktijk

Er ontstaan steeds meer plekken waar je kan vergaderen en flexwerken. Om als zakelijke ontmoetingsplek relevant te blijven in deze ‘jungle’, bieden we je tijdens deze workshop praktische tips hoe je de visie van S2M in de praktijk kan brengen. Ook oefenen we dit met elkaar en de gasten. Een voorbeeld is dat je aan een nieuwe gast ons concept uitlegt of hoe je ‘geven en nemen’ in balans houdt.

Hospitality workshop

De basis van S2M is hospitality. Als de gasten blij zijn, zijn wij blij! Uiteraard moet de basis qua service, faciliteiten, het eten & drinken top geregeld zijn. Wij doen er dan nog twee schepjes bovenop! We willen een beleving bieden op de locatie, waarbij we wensen dat alle gasten, naast de beleving van een perfect verblijf op de locatie, met een glimlach en verrast naar huis gaan door iets extra’s te ervaren.

 

 

 

 

 

Boekingssysteem training

Voor het boeken van werkplekken (workspaces) en vergaderruimte (meetingspaces) hebben we eigen S2M software ontwikkeld. Dit is een uitgebreid systeem waar we continu mee werken en waar alles in staat over de gasten, het eten, de omzet en de boekingen. Je leert in een of twee uitgebreide groepstrainingen (en natuurlijk ook in de praktijk) hoe dit systeem precies werkt.

Training Feedback geven

In een training ‘feedback geven’ staan we stil bij de manier waarop we met elkaar omgaan. Zo kun je elkaar op bepaald gedrag wijzen èn kun je door middel van drie stappen vertellen wat dit gedrag met jou of de ander doet. Het is een handige tool, die je krijgt aangereikt om met elkaar in gesprek te blijven op het moment dat iets je raakt of je het met iemand oneens bent.

Techniek training

Voor onze gasten zijn er een aantal basiselementen die in orde moeten zijn voor een positieve ervaring op de locatie. Dat de techniek werkt is voor de gasten essentieel, omdat het belangrijke middelen zijn voor het slagen van hun meeting of event. Je krijgt in de training uitleg over  de werking, het gebruik en eventueel onderhoud van alle technische installaties die we op locatie hebben. Hierbij kun je  bijvoorbeeld denken aan de werking van beamers, lampen, microfoons en geluidsinstallaties. Er wordt van je verwacht dat je de gasten kan inlichten en helpen waar nodig.

S2M Festival: Connect, Collaborate & Grow

Ongeveer 6 keer per jaar vindt er op een van de vier Utrechtse S2M hubs rond Utrecht CS een S2M Festival plaats. De S2M Festivals bieden iedereen de kans om zijn/haar verhaal te vertellen in de vorm van een workshop. Het is een open event voor sociaal kapitaal (door kennis te delen), waarbij S2M de ruimte, ontmoetingen en netwerkborrel faciliteert en een wisselende partner het event organiseert. Ieder festival heeft een eigen thema. Zo ontstaat er een co-creatie. Het doel is om nieuwe netwerken aan elkaar te verbinden, zodat er onverwachte relevante ontmoetingen (serendipity) ontstaan. Er wordt van je verwacht dat je ieder S2M Festival actief meedoet en meehelpt om het tot een succes te maken. Informatie over het S2M Festival

Meer trainingen/cursussen die je kunt verwachten zijn: BHV, HACCP, persoonlijke coaching.

Dit is het basisprogramma, waar in de loop van de tijd
nog events en andere interessante trainingen aan kunnen worden toegevoegd.

Doe je mee?

 

Stuur een mail met je motivatie naar

workwithus@seats2meet.com

Wat is Seats2meet?

Seats2meet.com (S2M) is een zakelijk ontmoetingsconcept met meer dan 200 locaties wereldwijd, waarbij we onverwachte relevante ontmoetingen (serendipity) faciliteren. Je boekt een meetingspace voor je meeting of een workspace om op een van onze locaties te werken. Met behulp van de online tool, The Serendipity Machine (TSM), ontvang je interessante matches voor (nieuwe) inzichten of samenwerkingen en deel je je kennis met elkaar. Onze kernwaarden zijn Connect, Collaborate Grow.

Translate »