Monday Meetup 30 nov 2015 in Seats2meet Utrecht

“Hoe kunnen we de kracht van het kleine behouden op de groene locaties van Seats4silence en tegelijkertijd opschalen?” Partners, deelnemers en fans van Seats4silence werkten 30 november jl aan versterking van het concept om tot een volwaardig platform te groeien.

Wat is Seats4silence?

Seats4silence is een startend platform van kleinschalige werk- en groepsfaciliteiten in de natuur en onderdeel van het S2M netwerk. We hebben net het tweede seizoen achter de rug met de eerste 250 boekingen en nieuwe kwalitatieve connecties. Ons netwerk groeit gestaag. Allemaal mensen die natuur op één of andere manier willen verbinden aan hun activiteiten.

Door de gelijke interesse en het ontmoeten in kleinschalige ontspannen setting ontstaan gemakkelijk nieuwe verbindingen. Een flexwerker ging met haar relaxgroep helpen kersen plukken en sprong later ook bij in de catering in die kersentuin. Samenwerkingsvormen die beide partijen niet hadden verwacht.

Uitkomsten bijeenkomst

collage workshop seats4silence

Lees het verslag van de bijeenkomst door Sharon van Straalen.

Hoe kan ik meedoen?

Ook als je niet bij de workshop was kun je meedoen en denken met ons concept. Je kunt aansluiten bij onze facebookgroep Seats4silence Cocreatie. En brainstorm eens mee over deze vraag.

“Wat zijn in jou beleving de meest kansrijke gebruikersgroepen?”

Je reactie is welkom in het open veld hieronder.

2 COMMENTS

  1. Onze nieuwe Seats2Meet locatie ligt in de Haarlemmerhout, het grootste stadsbos van Nederland. Ik zou graag onderzoeken hoe we het bos kunnen inzetten in onze propositie, via seats4silence.

    • Superidee Klaartje. Voor jullie geldt ook: welke vraag en behoeften kun je daarmee bedienen? Dat is mogelijk anders dan bij de kleine locaties op het platteland. Leuk als je jullie ontwikkeling met ons wilt delen. Je weet me te vinden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here