Ontmoeten staat centraal

Wij geloven in het inrichten van een third space, waar de fysieke wereld en de virtuele wereld haast samensmelten en elkaar versterken. Bij ons ligt de focus op het creëren van relevante (onverwachte) ontmoetingen tussen mensen die iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hybride meetings

Een mix van fysiek en virtueel ontmoeten. Met een (grote) groep samenkomen op een locatie behoort niet altijd tot de mogelijkheden. Een hybride meeting kan dan een mooi alternatief zijn: een mix van fysiek en virtueel ontmoeten. Neem contact op met een van onze flagships locaties - zie hieronder - om de mogelijkheden te bespreken.

Online connections

Ontmoet andere knappe koppen zoals jij! Online in jouw S2M Passport. Meer dan 30K professionals zijn verbonden aan het Seats2meet netwerk en staan klaar om kennis met jou te delen & al jouw vragen te beantwoorden. Wie ontmoet jij vandaag?

Veilig coworken

Je kan weer komen coworken zoals je van ons gewend bent. Natuurlijk wel volgens de RIVM-Richtlijnen. Reserveer wel even vooraf! Gewoon via passport.seats2meet.com. Top! Dan zorgen wij dat er genoeg ruimte voor iedereen blijft.

Seats2meet flagship locaties

Onze flagship locaties, Seats2meet Den Bosch, Eindhoven Strijp-S, Amersfoort, Tilburg en Utrecht doen er alles aan jouw ontmoetingen te faciliteren. Met slimme tools én persoonlijke hosts die jouw op technisch & sociaal vlak begeleiden. Natuurlijk helemaal volgens de RIVM-richtlijnen. Neem contact op met jouw favoriete locatie of maak meteen een boeking.

Hybride meetings

Met een (grote) groep samenkomen op een locatie behoort niet altijd tot de mogelijkheden. Een hybride meeting kan dan een mooi alternatief zijn: een mix van fysiek en virtueel ontmoeten. Neem contact op met een van onze flagships locaties - zie hierboven- om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer kun je een hybride meeting inzetten?

 • Trainingen
 • Workshops
 • Presentaties
 • Vergaderingen
 • Heidagen
 • Sprints
 • Ledenvergaderingen
 • Congressen
 • Brainstormsessies
 • Coach sessies
 • Events

Corona opstelling

Al onze meeting spaces zijn ingericht op 1,5 meter afstand. We noemen dit de 'corona opstelling'.

Sociale begeleiding

Online meetings zijn anders dan je misschien gewend bent. Sociale interactie maar ook de begeleiding vooraf kan heel fijn zijn voor jou als organisator maar ook voor de deelnemers van jouw meeting. Onze hosts weten alles van online interactie, denk daarbij aan: online polls, sociale welzijn, online begeleiding en zorgen ervoor dat iedereen zich actief kan focussen op de inhoud.

Technische ondersteuning

Je kunt bij ons terecht voor allerlei digitale, technische en sociale oplossingen en vormen. Denk aan: begeleiding door een persoonlijke S2M host. Huren van tools als de OWL (een speaker met 360 graden camera en 8 microfoons die zorgt dat iedereen altijd in beeld is).

Persoonlijke S2M Host

Seats2meet faciliteert deze hybride meetings. Zo kan een deel van de deelnemers (bijvoorbeeld de trainer, kernteam of bestuur) aanwezig zijn op onze locatie en de andere deelnemers sluiten online aan vanaf hun eigen locatie. Wij bieden hiervoor technische faciliteiten, maar ook (indien gewenst) een technische en social host gedurende je meeting. Deze host helpt om je meeting op alle vlakken goed te laten verlopen zodat jij of jullie je kunnen concentreren op de inhoud. Wij zorgen dat de techniek jouw meeting zo goed mogelijk ondersteunt en helpen ook bij de sociale interactie. Want dat werkt toch echt anders in een (gedeeltelijke) online meeting.

Hoe werkt het?

Neem contact op met jouw favorieten locatie voor de details en een intake om jouw doel en wens(en) te bespreken.

Voorbereiding

Een hybride meeting is iets anders dan normaal. Voorbereiding is dan ook extra belangrijk. Wij helpen je daar graag bij. Gebruik ons template om jouw hybride meeting op 1 A4 te organiseren.

Safe@Seats

Seats2meet Utrecht CS kwam met deze leuke spelregels. Natuurlijk staat veiligheid voorop. Maar serieuze zaken mogen ook best sprankelen, vinden zij, en daar zijn wij het mee eens! Daarom: de 9 safe@seats spelregels!

Third space

Met jouw persoonlijke S2M passport maak jij optimaal gebruik van fysiek en online ontmoeten. Je ontdekt welke locatie voor jou relevant is en welke professionals jij vandaag kan ontmoeten! Blijf je liever thuis? Dan check je gewoon virtueel in.

Ontdek al onze tools

Om kennis te delen, experts te ontmoeten en samen te komen.

Online ontmoeten

Connecting Event Software

Publiceer jouw (online) event gratis in de event kalender van Seats2meet.com. Nodig deelnemers aan en verbind deze vooraf, tijdens en achteraf aan elkaar.

Online ontmoeten

Online magazine

Met onze NICE2MEET verhalen ontmoet jij elke dag nieuwe knappe koppen. Schrijf jij graag? Wordt dan gast blogger!

Fysiek ontmoeten

Pay Per Seat

Met onze flexibele voorwaarden bewegen wij mee met jouw vraag. Door per stoel te betalen, betaal jij precies voor wat je afneemt.

Online ontmoeten

S2M Passport

Kom in contact met de juiste personen. Stel je vraag en krijg altijd antwoord & deel je kennis en creëer nieuwe kansen.

Meer dan 200 locaties voor jou!

Wij staan voor je klaar om jouw ontmoeting, veilig, te faciliteren. Zowel online als op locatie en in een mix van die twee.

INSPECT DESIGNS AND EXPORT ASSETS

Online magazine

Charge the power pack in under 5 hours for up to 10 hours of filming with the Li-Ion battery at 12,000mAH capacity.

* Charge your Smart APP camera plus any USB accessory.

Online ontmoeten

S2M Passport

Kom in contact met de juiste personen. Stel je vraag en krijg altijd antwoord & deel je kennis en creëer nieuwe kansen.

GET THE MOST OUT OF SMART APP

Pay per seat

Take your production to the next level with Smart APP pro-level upgrades. Film longer events and stay connected to the Internet with a fast charging power pack.

PORTABLE & SECURE ASSETS

Online magazine

Use the Ethernet port to ensure a reliable connection while streaming your event. The Smart APP swivel mount provides maximum flexibility for positioning your device.

* Plug in a 4G LTE modem to stream live anywhere with 4G LTE.

Translate »