Permanent Beta Kim en Martijn

Kim van den Berg en Martijn Aslander vertellen over: Permanent Bèta

Permanent Bèta is als label bedacht om zaken in de netwerk- en informatiesamenleving te verkennen, te bediscussiëren of mensen over voor te lichten.

Permanent Bèta is volkomen pretentieloos.

Iedereen maakt het zelf, als je het niet leuk vindt of je mist iets dan kan je het zelf veranderen. Meet ups gaan altijd door. Soms zijn meet ups met 5 deelnemers minstens zo geslaagd als die met 30 deelnemers, omdat je met z’n vijven tot hele ander gesprekken komt.

Met bijna geen budget hebben we inmiddels meer dan 1000 sessies veroorzaakt in een paar jaar tijd. Dat is volgens Kim en Martijn het bewijs dat je grootschalig kennis, energie, ideeën en inspiratie kunt faciliteren, zonder budgetten en zonder draaiboeken en dankzij technologie en infrastructuur, waar S2M natuurlijk aan heeft bijgedragen.

Sinds de kennismaking met S2M ben ik nooit meer bij een netwerkborrel geweest.

Seats2meet roept in eerste instantie namen op en in het bijzonder Ronald, Mariëlle en Felix . Het is een plek om te co-creëren en van elkaar te kunnen leren. Daarnaast zijn er mooie vriendschappen en relaties ontstaan zoals die met Jurjen en Samir van het PFLab. Ook is het een podium geweest voor Martijn als spreker waar hij kon oefenen oa tijdens de Fris-in-je-hoofd events 

S2M is 1 van de meest hoogwaardige plekken voor sprekers en schrijvers in Nederland

Honderden ontmoetingen in vele jaren zorgen ervoor dat even rustig werken wel eens lastig wordt bij S2M030. Daar kiezen ze nu andere plekken voor, maar het netwerk is nog altijd belangrijk.

Een leuk detail is dat Erwin Witteveen en Martijn elkaar hebben ontmoet in S2M030. Erwin ging Martijn interviewen. Uit deze samenwerking is eerst ‘Easycratie’ ontstaan en daarna ‘Nooit Af‘. Deze boeken hebben de nodige impact gehad op de samenleving. Dit soort initiatieven ontstaan er bij S2M.

Er zit een maatschappelijk belang in S2M dat gewoon niet uit te drukken is in getallen of in feiten.

Permanent beta Martijn en Kim

De kennismaking tussen Kim en Martijn liep iets minder soepel. Kim boekte Martijn als spreker voor een bijeenkomst van haar toenmalige werkgever. Na twee minder geslaagde pogingen om Martijn te spreken te krijgen, maakten ze een afspraak om samen koffie te gaan drinken. Dat bleek een schot in de roos en de start van een mooie samenwerking.

S2M is een plek waar heel veel creativiteit is en veel ontstaan.

SHARE
Previous articleLEGO wants to keep us creative
Arianne Wienke
Hard working, chocolat loving storyteller, that lives to learn & loves to travel. Storytelling betekent voor mij het vinden, vangen en verwoorden van verhalen. Storytelling gaat voor mij over communicatie, gedrag en (persoonlijk) leiderschap. Jouw verhalen maken jou uniek. Daarnaast heb ik een bovenmatige interesse in: groepsdynamiek | bedrijfscultuur | taal | retoriek | mathetiek | breinwerking |

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here