De genomineerden voor de Nationaal Groenfonds Natuurprijs 2016 zijn bekend. Met deze prijs vraagt het Nationaal Groenfonds aandacht voor vernieuwende groene initiatieven. Het thema van de Natuurprijs is dit jaar ‘Natuur verdient verbinding’. 

Seats2meet.com doet mee met het jonge platform en netwerk @Seats4silence, voor werken en ontmoeten in de natuur. We bieden werkend Nederland inspiratie, ontspanning en focus en brengen tegelijkertijd nieuwe kennis en economie naar de natuur. Seats4silence is één van de tien nominaties.

24 inzendingen kwamen dit jaar binnen voor de Nationaal Groenfonds Natuurprijs 2016. Door natuur te verbinden met andere sectoren en activiteiten brengen we mensen en natuur dichterbij elkaar en komt er een financiële impuls voor het in stand houden van onze natuur.

De winnaar van de Nationaal Groenfonds Natuurprijs 2016 wordt bekend gemaakt op donderdagmiddag 3 november in Hoevelaken. De Nationaal Groenfonds Natuurprijs wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt.

logo-natuurprijs-2016

Meer informatie
Op natuurprijs.nl staat meer informatie over de genomineerde projecten en de andere inzendingen. Daarop zijn ook de motivatiefilms te bekijken.

 

WE ARE NOMINATED FOR THE NATUURPRIJS 2016 

Like us on facebook – we reinforce the supply and promotion of quiet workplaces in nature. November 3th we know who wins the price.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here