Sport & fit de zomer in! 

Lekker weertje toch? De workshopleiders zijn er klaar voor om ook jou fit te krijgen deze zomer. Doe je mee?

Bekijk hier het Festival programma met tijden en meld je aan voor maandag 28 mei 2018.

Workshops 

Topsport op de werkvloer – Pim Koolwijk
Wat doet sporten, of juist het gebrek hieraan, met je fysieke en mentale gesteldheid? Welke invloed heeft “stress” op dit proces en hoe kun je jouw eigen agenda zo managen dat sport en bewegen een vaste plek krijgen? Hoe ziet de onlosmakelijke relatie tussen voeding en sport eruit? Dit wordt een interactieve presentatie waarin je voorzien wordt van praktische tips om je eigen fitheid te vergroten.

EQ Boksen – Roy van Klooster (EQ Fit)
Roy van Klooster geeft een workshop Emotionele Conditie. Hoe presteer jij onder druk? Handel jij wel zoals je zou willen handelen? Ons primitiefste gedrag is vechten of vluchten. Om het leven volledig aan te pakken biedt boksen vele sterke metaforen. Trek de ‘stoute'(hand)schoenen aan en leer jezelf op een nieuwe manier kennen.

ZenTennis Beatrijs van der Pas
ZenTennis sluit aan bij het waarnemen. In plaats van te focussen op ‘hoe het moet’, staat het voor openstaan voor ‘hoe het gaat’, een open zintuiglijke waarneming. Kom meer in het nu, ervaar meer flow… en als moeiteloze bonus ontwikkelt zich een beter tennisspel.

Lezing Vitaliteit – Esther Akihary-van Nobelen
Esther Akihary-van Nobelen is Vitalitetiscoach, Voedingsdeskundige en Olympiër. Vitale mensen hebben de fysieke, mentale en emotionele vrijheid om zichzelf maximaal te ontplooien. Ze voelen zich krachtig en kunnen de kwaliteit van hun leven sturen. Tijdens de workshop leren deelnemers hoe zij met behulp van verschillende tools het maximale uit zichzelf kunnen halen!

Masterclass van Kasper Klaarenbeek – De Broekriem
Aan de hand van het boek van Kasper Klaarenbeek “Ben jij wel merkwaardig genoeg?” neemt hij jou mee om in te laten zien hoe merkwaardig jij bent. En hoe jij hier als werkzoekende gebruik van kan maken.

Hoe blijf je fit als ondernemer? – Chi L. Chiu (Chivo)
Dit onderdeel van het CrossFit event is openbaar te volgen. Tijdens deze lezing praten we over stressmanagement, multitasken, slaap, beweegarmoede en hoe je als ondernemer fit en gefocust blijft.

WerkverenigingCommonEasy en de Werkvereniging?
Tijdens het festival zijn de helden achter CommonEasy en de Werkvereniging aanwezig om jou verder te helpen met slimmer verzekeren en werken. Ga in gesprek en doe er je voordeel mee.

 

Netwerkborrelen!
Jessica Young verzorgt de hapjes. Laat je verrassen! Leer vandaag nog insecten eten en blijf fit en helder als ondernemer met Jiminis. En ken jíj Kombucha al? Deze heerlijke gebrouwen frisdrank van BIMS kun je tijdens de borrel proeven.

Pak je kans en maak het S2M Festival nog relevanter voor jou! Check je tijdens het festival in op The Serendipity Machine en wordt gematched met interessante personen. We zien je graag op maandag 28 mei om 14:30 uur bij Toomas Espressobar in Seats2meet.com Utrecht CS! Tot dan!

Namens team Seats2meet.com,
Nynke & Martine
locatiemanagers S2M030

Psssst: volgende S2M Festival is op 25 juni 2018 bij Seats2meet.com Utrecht CS ism Permanent Beta.