WAT GEBEURT ER ALLEMAAL OP HET GEBIED VAN SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP IN UTRECHT? WELKE INNOVATIEVE START-UPS MET HUN WERELDVERBETERENDE IDEEËN ZIJN ER? WIL JIJ JE NETWERK UITBREIDEN EN KENNIS MAKEN MET DE MENSEN DIE BEZIG ZIJN MET OF GEÏNTERESSEERD ZIJN IN SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP? 

Vrijdag 10 mei 2019 kom je er achter tijdens het Social Impact S2M festival in de Social Impact Factory Utrecht. Op de tweede verdieping zijn verschillende activiteiten en workshops te bezoeken, allen met als thema Social Impact. Naast het deelnemen aan verrassende workshops biedt deze avond ook ruimschoots gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten.

In een creatieve setting faciliteert Seats2meet een terugkerend evenement waarbij ondernemers een podium krijgen. Hiermee ontstaat een afwisselend en inspirerend programma van workshops, presentaties, webinars en inspiratietafels. Tijdens het open podium krijg je volop de kans om jouw kennis te ontwikkelen, anderen te ontmoeten en te netwerken.

PROGRAMMA 10 MEI 2019

  • 16:00 Inloop
  • 16:15 Eerste workshop ronde
  • 17:00 Pauze
  • 17:15 Tweede workshop ronde
  • 18:00 Netwerkborrel

SAVE THE DATE – Programma & Workshops worden 17 april bekend gemaakt. Reserveer alvast je ticket! Bestel hier je ticket.

Als het er niet is, dan creëer je het toch gewoon?

Er zijn van die verhalen die zo mooi zijn dat je ze wel moet delen. Verhalen van mensen die iets creëren omdat ze iets missen en daar dan een bedrijf omheen bouwen. Daphne en...

Blokkenschema 29 maart 2019

  Klik hier voor meer informatie en blogs over het festival. Klik hier voor de inhoud van de workshops en lezingen.

Eén tip om je huis te ontspullen

Dit blog is geschreven door Roos Nabben. Roos is ook aanwezig tijdens S2M Festival Connecting Stories en deelt dan haar beste opruimtips met je. Vandaag alvast een voorproefje van haar werkwijze. Zoek op google naar...

Onze arbeidsmarkt verdient een 21e eeuwse visie en dito regelgeving

Dit artikel verscheen eerder op de site van de Werkvereniging, partner van S2M Festival Connecting Stories.  Opjutter Sascha Janssen – advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht, de Wet DBA (de zzp’er) en Pensioen- en Verbintenissenrecht – constateert...

Het pensioen van de toekomst

Dit artikel verscheen eerder op de site van de Werkvereniging, partner van S2M Festival Connecting Stories. Het verhaal van BrightPensioen is ook te horen tijdens dit festival.  Het Nederlands pensioenstelsel is ontstaan in een periode...

Popular Articles

OVER HET S2M FESTIVAL

Het S2M Festival is een terugkerend event dat je kan bijwonen in ruil voor sociaal kapitaal (door kennis te delen). Op onze locaties zetten we ondernemers en creatieven in the spotlight en organiseren we afwisselende en inspirerende programma’s van workshops, presentaties, webinars en inspiratietafels.

Wil jij graag bijdragen aan een van onze volgende festivals? Wij zoeken altijd partijen om mee samen te werken. Ben jij event organiser, fotograaf, filmmaker, DJ, food/drinks ondernemer, trainer, dagvoorzitter en wil je graag helpen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via: contact@s2mutrechtcs.com.

Zet alvast de volgende data in je agenda!

  • 10 Mei, Social Impact Factory: Social Impact Festival
  • 21 Juni, ANNE: Duurzaamheid
  • 15 Juli t/m 19 Juli, Seats2meet.com Utrecht CS: Let’s Cowork Week.

Een paar weetjes over het S2M Festival
Ieder festival is uniek, met een unieke thema en unieke bijdragen! Soms is het kleinschalig (tot 50 personen), soms verwachten we meer dan 300 gasten;
– Het vindt plaats op een wisselende S2M locatie, steeds op een van de vier grote S2M locaties rondom Utrecht CS; Seats2meet.com Utrecht CS, Meeting Plaza Utrecht, Social Impact Factory Utrecht en ANNE. Ken je ze allemaal?
– Ieder festival wordt georganiseerd door een andere organisatie, zodat we elkaar kunnen versterken en nieuwe netwerken aan elkaar kunnen verbinden;
– De S2M locatie biedt de ruimte (meetingspaces) en een netwerkborrel, om de verbinding tussen netwerken mogelijk en makkelijker te maken!
– Er is een fotograaf en/of filmploeg aanwezig die beelden van het festival maken ten behoeve van publiciteit en storytelling.

AFGELOPEN FESTIVALS

29 maart 2019, S2M Festival Connecting Stories en opening vernieuwde Meeting Plaza Utrecht. Een festival georganiseerd in samenwerking met de Werkvereniging. Een middag vol bijzondere verhalen over modern werken met aansluitend een borrel en heerlijk eten om de opening van het vernieuwde Meeting Plaza te vieren.

25 Juni 2018, Seats2meet.com Utrecht CS: Connect, Collaborate & Grow – Collectieve Intelligentie.

On 25th of June, Seats2Meet Festival & Permanent Beta day gathered more than 100 people from the ecosystem who came together to learn more about and discuss the topic of Collective Intelligence. The event took place on Seats2Meet CS. Throughout the day the series of workshops covered various topics ranging from sustainability, creating positive impact, to effects of technology on the modern society and the way social entrepreneurship shapes today’s world. Watch the video report of the event featuring several interviews.

Andere Festivals in 2018

2 november, Seats2meet.com Utrecht CS: Climate Planet Utrecht.
12 oktober: Social Impact Factory Utrecht: Social Impact Festival.
27 augustus, Seats2meet.com Utrecht CS: Career day De Broekriem.
28 mei, Seats2meet.com Utrecht CS: Sport & fit de zomer in.
26 februari, Seats2meet.com Utrecht CS: Meer geluk in de wereld.

Translate »