OVER HET S2M FESTIVAL

Het S2M Festival is een terugkerend event dat je kan bijwonen in ruil voor sociaal kapitaal (door kennis te delen). Op onze locaties zetten we ondernemers en creatieven in the spotlight en organiseren we afwisselende en inspirerende programma’s van workshops, presentaties, webinars en inspiratietafels.

Wil jij graag bijdragen aan één van onze volgende festivals? Wij zoeken altijd partijen om mee samen te werken. Ben jij event organiser, fotograaf, filmmaker, DJ, food/drinks ondernemer, trainer, dagvoorzitter en wil je graag helpen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via: contact@s2mutrechtcs.com.

Zet alvast de volgende data in je agenda!

  • 30 september 2019, Meeting Plaza Utrecht: Meeting Plaza Filmfestival
  • 28 oktober 2019, Seats2meet.com Utrecht CS: Work & Learn Career event

Een paar weetjes over het S2M Festival
Ieder festival is uniek, met een unieke thema en unieke bijdragen! Soms is het kleinschalig (tot 50 personen), soms verwachten we meer dan 300 gasten;
– Het festival vindt plaats op een wisselende S2M locatie, steeds op één van de vier grote S2M locaties rondom Utrecht CS; Seats2meet.com Utrecht CS, Meeting Plaza Utrecht, Social Impact Factory Utrecht en ANNE. Ken je ze allemaal?
– Ieder festival wordt georganiseerd door een andere organisatie, zodat we elkaar kunnen versterken en nieuwe netwerken aan elkaar kunnen verbinden.
– De S2M locatie biedt de ruimte (meetingspaces) en een netwerkborrel aan, om de verbinding tussen netwerken mogelijk en makkelijker te maken!
– Er is een fotograaf en/of filmploeg aanwezig die beelden van het festival maken ten behoeve van publiciteit en storytelling.

AFGELOPEN FESTIVALS

21 juni 2019 – ANNE-festival
Het was een dag vol energieke verhalen over duurzaam wonen en leven. De afsluiter van de Duurzame Week. Sessies als ‘Ontwerp je eigen tiny house’, ‘Fiets een rondje met Nu-connect e-bikes’ en ‘Beleef de wereld door de ogen van een dier in de veehouderij middels Virtual Reality’. Daarnaast konden er spellen worden gespeeld: ‘We Energy Game’ en de ‘Energy Escape Game’, waren er sessies over Buurtstroom en zonnepanelen en werd er afgesloten met ‘The Goal Show’.

29 maart 2019 – S2M Festival Connecting Stories en opening vernieuwde Meeting Plaza Utrecht
Een festival georganiseerd in samenwerking met de Werkvereniging bij Meeting Plaza Utrecht. Een middag vol bijzondere verhalen over modern werken met aansluitend een borrel en heerlijk eten om de opening van het vernieuwde Meeting Plaza Utrecht te vieren.

25 juni 2018 – Connect, Collaborate & Grow Collectieve Intelligentie
Dit was een editie van het S2M festival samen met de Permanent Beta-dag. Mensen kwamen bij elkaar bij Seats2meet.com Utrecht CS om meer te leren over Collectieve Intelligentie. Gedurende de dag waren er workshops variërend van duurzaamheid, het creëren van positieve impact tot effecten van technologie op de moderne samenleving en de manier waarop sociaal ondernemerschap de wereld van vandaag vormt. Bekijk onderaan deze pagina het videoverslag van het evenement met verschillende interviews.

Andere Festivals in 2018

2 november, Seats2meet.com Utrecht CS: Climate Planet Utrecht.
12 oktober, Social Impact Factory Utrecht: Social Impact Festival.
27 augustus, Seats2meet.com Utrecht CS: Career day De Broekriem.
28 mei, Seats2meet.com Utrecht CS: Sport & fit de zomer in.
26 februari, Seats2meet.com Utrecht CS: Meer geluk in de wereld.

“Het is niet zomaar een verzameling blokken”

Ea Polman is ontwerper, ze maakte het prachtige houten kunstwerk op de muren bij de ingang van Meeting Plaza Utrecht. Een kunstwerk waar je uren naar kunt kijken en waar je steeds weer iets...

Als het er niet is, dan creëer je het toch gewoon?

Er zijn van die verhalen die zo mooi zijn dat je ze wel moet delen. Verhalen van mensen die iets creëren omdat ze iets missen en daar dan een bedrijf omheen bouwen. Daphne en...

Blokkenschema 29 maart 2019

  Klik hier voor meer informatie en blogs over het festival. Klik hier voor de inhoud van de workshops en lezingen.

Eén tip om je huis te ontspullen

Dit blog is geschreven door Roos Nabben. Roos is ook aanwezig tijdens S2M Festival Connecting Stories en deelt dan haar beste opruimtips met je. Vandaag alvast een voorproefje van haar werkwijze. Zoek op google naar...

Onze arbeidsmarkt verdient een 21e eeuwse visie en dito regelgeving

Dit artikel verscheen eerder op de site van de Werkvereniging, partner van S2M Festival Connecting Stories.  Opjutter Sascha Janssen – advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht, de Wet DBA (de zzp’er) en Pensioen- en Verbintenissenrecht – constateert...
Translate »