Onze eerste locatie en flagship store Seats2meet.com Utrecht CS bestaat 10 jaar. We organiseren dit festival, omdat we graag ons succes verhaal willen blijven vertellen en delen met het S2M (toekomstige) stakeholders waardenetwerk.

We kijken tijdens dit festival met elkaar vooruit en willen onze traditionele en vernieuwende netwerken nog intensiever met elkaar verbinden, waarbij we onverwachte relevante ontmoetingen durven te laten ontstaan, hetgeen we stimuleren door een aantal collega’s, boekers en bezoekers van vergaderzalen en de ZP’ers als co-workers hun persoonlijke netwerken uit te laten nodigen.

Overdag is het programma gericht op de snel veranderende en dynamische maatschappij en ‘s avonds op het individu.

We willen onze festival gasten inspireren, zodat zij samen met ons de komende 10 jaar inhoud kunnen geven aan de S2M kernwaarden ‘connect, collaborate & grow’.

 

Wanneer?
27 November van 13:30 tot 22:00!

Hoe ziet het festival eruit?
13:30 – 14:00   Inloop
14.00 – 15.00   Society3.0 Kick off door Ronald van den Hoff met bijzondere gasten
15:00 – 17:00   Workshops
17:00 – 22:00   Borrelen, eten en avondprogramma

Aanmelden doe je hier!
Het programma vind je hier!

Meer informatie?
Vind je hier in het magazine en op festival.seats2meet.com,
of mail ons je vragen: contact@s2mutrechtcs.com !

Locatie?
Seats2meet 030
Moreelsepark 65
3511EP Utrecht

Naar de aanloop van de 27e zul je op deze pagina verhalen, verassingen, aankondigingen en nog veel meer in het teken van het 10 jarige bestaan vinden.

Cheers & Tot de 27e,

Namens het gehele Seats2meet team

 

3 COMMENTS

  1. […] Er is meer dan 1,5 jaar verstreken tussen de eerste penseelstreek en de afronding van dit kunstwerk. Tijdens mijn verblijf in Spanje lag hij in NL opgeslagen, rustig wachtend tot ik hem af kon maken. Twee maanden geleden kreeg ik dit schilderij weer in handen en voelde het direct weer als thuiskomen en daarmee was het ook glashelder wat de laatste bewerkingen moesten zijn. Het schilderij is één bij één meter en maandag 27 november real life te bekijken tijdens mijn expositie op het festival van 10 jaar Seats2Meet >> […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.