In een creatieve setting faciliteert Seats2meet de mesh om op een open podium je kennis te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en je netwerk te onderhouden en uit te breiden. Elke maand is er een afwisselend en inspirerend programma van workshops, boekpresentaties, webinairs en inspiratietafels. Deze editie is bij Seats2meet station Amersfoort.

De Monday Meetup ‘nieuwe stijl’ ziet er als volgt uit:

16:30-17:00 Inloop
17:00-18:00 Eerste workshopronde (met 4 workshops van één uur)
18:00-18:15 Pauze met kleine snack
18:15-19:15 Tweede workshopronde (met herhaling van de 4 workshops uit de eerste ronde)
18:15 uur Boekpresentatie Het nieuwe samenwerken: management & vakspecialisten 

Laat je tijdens deze boekpresentatie inspireren langs de weg van de muzische kracht van meditatie, verhalen en zang. Tijdens de presentatie van Ineke beleef je de kern van het boek door verhalen, overdenkingen en muzische klanken. Klik hier om je aan te melden.

19:15-21:00 Netwerkborrel met diverse hapjes

Wij nodigen iedereen van harte uit om kennis op te doen, kennis te delen en te netwerken. Als jij open staat voor ontmoetingen en bereid bent je kennis te delen, zijn alle workshops vrij toegankelijk. Meld je wel even aan via de links die hieronder per workshop staan!

De workshops op een rij:

  1. NOOIT MEER LAST VAN KEUZESTRESS?

Maak gebruik van je intuïtie bij het nemen van beslissingen in je werk en op je levenspad! Strek op maandag 28 november je intuïtieve voelsprieten uit en doe mee met de workshop “Keuzes maken vanuit je intuïtie”. De workshop wordt verzorgd door Mirjam de Boer, stresscounselor & coach bij Meer Vrouw coaching. Meld je aan via onderstaande links:

Nooit meer last van keuzestress om 17.00 uur.
Nooit meer last van keuzestress om 18.15 uur.

  1. NIEUWSGIERIGERWIJS HET ECHTE ONTDEKKEN ERVAREN!

Wil jij het échte ontdekken ervaren? Het gevoel dat je helemaal opgaat in het moment en dat wat je aan het ontdekken bent. Laat je inspireren de nieuwsgierigheid van (je) kinderen te volgen en ontdek waar jouw nieuwsgierigheid je nu brengt. Nieuwsgierig?

NieuwsgierigerWIJS het échte ontdekken ervaren om 17:00 uur.
NieuwsgierigerWIJS het échte ontdekken ervaren
 om 18:15 uur.

  1. PITCHEN MET POWER

Wat zeg je als iemand je vraagt wie je bent en wat je te bieden hebt? En HOE zeg je dat?Tijdens de eerste 10 seconden van je pitch bepaalt de luisteraar of je interessant genoeg bent om verder naar te luisteren. Het is dus belangrijk om pakkend te openen en vooral om congruent te zijn.

Tijdens deze workshop gaan we werken aan het vinden van samenhang tussen wát je zegt en hóe je dat presenteert. Wil jij voortaan altijd je verhaal op orde hebben en een sterke indruk achterlaten? Schrijf je dan nu in!

Er zijn max. 16 plekken per workshop.

Pitchen met power om 17:00 uur.
Pitchen met power om 18:15 uur.

  1. WAARDE(N)VOL ONDERNEMEN

Waar wil jij om bekend staan? Wat wil jij uitstralen als ondernemer? Wat wil jij teweeg brengen met je onderneming? Hanneke van der Meer geeft een workshop over waardenvol ondernemen.

Ieder mens leeft vanuit zijn eigen waarden en normen. Je leven weerspiegelt wat jij belangrijk vindt. Of je hier nu bewust in kiest en stuurt, of niet. Persoonlijk leiderschap draait om het bewust sturen vanuit een vaste basis van zelfgekozen waarden naar een vooraf bepaald einddoel op een manier die bij jouw kwaliteiten past.

Tijdens deze workshop sta je stil bij de waarden die jouw leven, werken en ondernemen sturen. Samen gaan we zoeken naar de praktische vertaling van deze waarden in je ondernemerschap. Ontdek en kies welke waarden jij onder je bedrijf legt.

Waarde(n)vol ondernemen om 17:00 uur.
Waarde(n)vol ondernemen om 18:15 uur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here