Meet & Discover! Amersfoort Noord wordt Peer!  

Na bijna 5 jaar dragen wij – vol vertrouwen- vandaag de locatie Meet & Discover!, locatie Noord over aan twee actieve ZP’ers (Mirjam Gaasterland en Sandra Barth) die de afgelopen jaren een steeds belangrijkere rol hebben gepakt op deze locatie. De locatie krijgt naast nieuwe eigenaren ook een nieuwe naam: Peer!, een seats2meet-locatie.

Nu wij recent operators zijn geworden van Seats2meet station Amersfoort voelt het voor ons goed om te gaan focussen en hebben we gekozen om onze energie de komende periode vooral op Meet & Discover!, locatie Binnenstad en Seats2meet station Amersfoort te richten. Het voelt daarom heel goed dat Mirjam Gaasterland en Sandra Barth het stokje van ons overnemen in Amersfoort Noord zodat ons netwerk van ZP’ers en klanten ook gebruik kan blijven maken van deze (auto)locatie.

Wij wensen Mirjam en Sandra via deze weg veel succes en verheugen ons op de samenwerking met hen. Samen gaan we werken aan een nog sterker waardenetwerk rondom de locaties van Seats2meet Amersfoort!

Wordt dus zeker vervolgd!