Wij willen werkzoekenden, startende ondernemers en mensen die zoekend zijn en nog niet precies weten wat zij voor werk willen doen de mogelijkheid bieden om in een paar maanden tijd een goede volgende stap te zetten in hun leven.

Je werkt parttime voor drie maanden (met mogelijkheid tot verlenging) in het S2M service- en/of keukenteam en krijgt trainingen die jou verrijken, ervoor zorgen dat jij je werk in het S2M team goed kan doen en zodat je allemaal nieuwe inzichten krijgt. Daarnaast bieden we je een persoonlijk programma in de vorm van trainingen of coaching die voor jou op dit moment relevant zijn om verder te groeien. Voorbeelden zijn: een (sales)training bij GreenBadger, Coachboulevard, Frankwatching of persoonlijke coaching.

Je werkt in het team van een visie gestuurde organisatie. Je ontvangt onze zakelijke gasten, legt het concept uit, laat gasten inchecken op The Serendipity Machine, brengt mensen met elkaar in contact en deelt jouw kennis. Wanneer je in de keuken werkt dan kook je lekker eten voor de gasten. In het serviceteam zorg je voor een ultieme ervaring op de locatie voor onze gasten. Doel is dat de gasten naast een perfect verblijf ook iets extra’s ervaren door positief verrast te worden door ons concept.

Translate »