Jouw verhaal verkoopt (vanzelf)!

Het verkopen van een product of dienst. Een aantal ondernemers in ons waardenetwerk gaat het moeiteloos af, maar het overgrote deel vindt het lastig. Zelf vind ik het ook niet altijd even makkelijk. Afgelopen vrijdag volgde ik een inspirerende training van de Green Badger over sales en mindset. De Gouden Cirkel van Simon Sinek (filmpje) kwam ook langs en de boodschap “People don’t buy WHAT you do, they buy WHY you do it” resoneerde meer dan ooit bij me.

Ik bedacht me dat ik de laatste tijd mijn ‘why’ steeds vaker achterwege laat en regelmatig denk: deze persoon wil gewoon weten dat ik op een super centrale plek inspirerende ruimtes verhuur voor een goede prijs. Maar na vrijdag zal ik mijn ‘why’ niet meer zo makkelijk overslaan en zal ik zoveel mogelijk (potentiële) gebruikers van o.a. Seats2meet Amersfoort CS meenemen in mijn drive om mensen te verbinden om zo mijn steentje bij te dragen aan de vernieuwing en verbinding die nodig zijn in deze snel veranderende wereld met de grote uitdagingen waarvoor we staan.

Festival over moeiteloos verkopen…

Op vrijdagmiddag 3 november organiseer ik samen met Angele Bakker de tweede editie van het festival It’s all about me op onze Seats2meet-locatie in Amersfoort. Deze najaarseditie gaat over moeiteloos verkopen. Of eigenlijk niet over verkopen, maar over moeiteloos ondernemen. En verkopen hoort daar natuurlijk bij. Tijdens het festival kun je twee dingen verwachten: inspiratie-talks hoe jij ook moeiteloos gaat ondernemen (en dus ook verkopen) én concrete praktische workshops die je helpen concreet de boer op te gaan met jouw verhaal. Want als jouw verhaal klopt, verkoop je vanzelf! Daarvan ben ik helemaal overtuigd. Ik kijk zelf ook uit naar de inspiratie-talks en workshops die geprogrammeerd staan, want het onderzoeken van je ‘why’ en het aanscherpen van je verhaal is volgens mij een continue proces.

Ook zin om geïnspireerd te worden om jouw ‘why’ en verhaal aan te scherpen? Check www.itsallaboutme.nl voor het complete programma en om een ticket te kopen.

Wie weet zie ik je dan.

Ben benieuwd naar jouw verhaal!