Een snel groeiende groep mensen werkt tegenwoordig afwisselend als werknemer, zelfstandig ondernemer, opdrachtgever, hybride werkend of via uitzend, interim en payroll constructies.

Omdat de belangen van werkenden tot nu toe vertegenwoordigd worden langs de traditionele lijnen van de arbeidsmarkt, zijn ook de bestaande voorzieningen en verzekeringen vooral gericht op traditionele werkgevers, werknemers en freelancers.

Juist op een flexibele arbeidsmarkt is het van belang dat alle werkenden flexibel en weerbaar zijn. Het is dan ook hoogtijd dat onze huidige structuren en voorzieningen zich op alle werkenden richten, ook op Modern Werkenden. Daar zet de Werkvereniging zich onder andere voor in door middel van Jouw Stem!

Uit de reacties op Jouw Stem blijkt dat er een grote behoefte is aan het delen van kennis en ervaring ten aanzien van verzekeringen en voorzieningen. Laat jij ons weten met welke verzekeringen en voorzieningen jij ervaring hebt en hoe jij deze beoordeelt, dan zetten wij dit op Mijn Werkvereniging zodat ook de andere Modern Werkenden binnen het netwerk deze verzekering of voorziening kunnen beoordelen. Zo kunnen we samen tot een onafhankelijk waardeoordeel komen.

Meld een verzekering of voorziening aan…

Zonder jouw deelname stellen wij niets voor.

SHARE
Previous articleTIS Picks: 5 Top Gadgets Videos
Next articleWerken op basis van Serendipity, 5 stappen die je kunnen helpen
Roos Wouters is politicoloog en Sociaal Entrepreneur. Roos geeft al meer dan 10 jaar adviezen, lezingen en workshops aan overheid en bedrijfsleven met betrekking tot arbeid- en organisatievernieuwing. Roos is oprichter en aanjager van de Werkvereniging. De Werkverenging geeft Modern Werkenden een stem zodat deze snelgroeiende groep zelf kan laten weten waar zij behoefte aan heeft op een flexibele arbeidsmarkt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.