Delen van kennis en inspirerende ideeën is een van onze drijfveren om een Seats2meet vestiging te runnen. Met de boekenkast willen we dat ook tastbaar maken.
Natuurlijk staat Society3.0 van Ronald van den Hoff er in en The Serendipity Machine. Verder titels als Kleintje Easycratie en een uitgave van Slow Management over Nieuwe Wegen.
Graag nodigen we ook flexwerkers uit om de boekenkast aan te vullen. De boeken blijven jouw eigendom maar je deelt het gebruik met anderen.

Voor trainers en coaches zijn de foto- en inspiratiekaarten een waardevolle aanvulling. Te gebruiken in een training of bij een coachgesprek om de coachee ‘uit zijn of haar hoofd’ te krijgen.
Onze achtergrond is ook herkenbaar aanwezig: voor Sandra is dat de afdeling marketing en voor mij de afdeling coaching, arbeidsmarkt en alles wat daar mee samenhangt. Ik word wel blij van zo’n verzameling met inspiratie. Het is jammer dat ik me vaak de tijd niet gun om me terug te trekken met een boek. En als ik het te versnipperd lees dan kom ik vaak niet verder dan halverwege…..

Wie weet gaat de boekenkast me hier dagelijks herinneren aan mijn behoefte aan nieuwe kennis en nieuwe inspirerende ideeën.

Mirjam Gaasterland
Peer! Amersfoort Noord

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.